Pasul 1
hb
1. Solicită o oferta2. Rezervă3. Confirmă
hw
Tipoa Închirieri Automobile

Choose language    
Croatian Český Dansk Dutch English Eesti suomi Français Deutsch Ελληνικά Magyar Italiano 日本語 Nihongo Latviešu Lietuvių norsk Polski Português Română Русский Español Svenska Swiss Türkçe


Pentru REZIDENŢI SUA
închirieri în Locaţii SUA
Apasă aici
news

Cele mai recente ştiri - Închirieri maşini


Jun 27, 2012
Politica de Combustibil pentru Companiile Spaniole de Închirieri Automobile

Plin la Preluare/ Plin la Returnare pentru furnizorii noştri spanioli de închirieri la aeroport

Există numeroase plângeri cu privire la unele companii Spaniole de închirieri auto care au implementat așa-numita politică "plin/ gol" privind combustibilul.

În unele locații, mașinile sunt preluate cu un rezervor de benzină plin, iar la returnare vor fi prezentate cu rezervorul gol.
În cazul de față, se va solicită achitarea combustibilului la momentul inițial al închirierii, iar mașină va trebui returnată cu rezervorul cât mai gol, întrucât contravaloarea combustibilului nefolosit nu va fi rambursată.

Varianta cel mai des preferată este Politica de combustibil "plin/plin". Mașinile sunt preluate cu un rezervor plin, iar la returnare rezervorul va fi tot plin pentru a nu fi taxat pentru benzina consumată.

Cu această opțiune trebuie să faci plinul mașinii într-o benzinărie Spaniolă aproape de momentul returnării.

Tipoa Închirieri Automobile poate facilita o politică de combustibil "plin la preluare/ plin la returnare", dar rata de închiriere a mașinii poate crește ușor.

Nu va crește însă la fel de mult că in cazul plăților solicitate de furnizorii cu politici de combustibil plin la preluare/ gol la returnare.

În cazul închirierilor tip PLIN LA PRELUARE/ RETURNARE, nu vei achita absolut nimic pentru combustibilul primit/ folosit.

Este dificil să separi politicile de combustibil dezavantajoase de cele mai dezavantajoase în cazul furnizorilor de închirieri auto din Spania, întrucât majoritatea companiilor urmează una modelul alteia privind această politică PLIN sau GOL.

Această politică adaugă pentru doar o zi de închiriere aproximativ 50-65 Euro la costurile tale de închiriere a mașinii.
Îți putem pune la dispoziție preluarea de la aeroport a mașinii de la un furnizor renumit la nivel mondial împreună cu o politică plin la preluare/ plin la returnare.

Dacă perioada ta de închiriere este de 3 zile sau mai mult, atunci impactul politicii PLIN LA PRELUARE/ GOL LA RETURNARE nu este semnificativ, deși vei fi taxat cu un preț premiun pentru rezervorul inițial de benzină.

Dacă nu, atunci este indicat să alegi un model de mașină mai mare, spre exemplu, VW Golf sau un model superior, mașini care vin de obicei cu o politică PLIN/ PLIN și sunt care sunt furnizate de companii precum AVIS sau HERTZ.

Este o chestiune de a balansa cel mai mic cost de închiriere cu cea mai avantajoasă politică de combustibil.

Unii furnizori, deși operează cu o politică plin/ gol, în cazul Închirierii pentru 3 zile sau mai puțin, ți se oferă posibilitatea de returnare cu rezervorul plin, iar suma de bani inițial plătită ca avans pentru combustibil la momentul preluării, îți va fi rambursată.

Atenție la termenii și condițiile specifice aplicabile Închirierii tale, deoarece acestea pot varia în funcție de furnizori, mașini și locații. Pentru această, la PASUL2 din 3 al procesului online de rezervare, apasă pe linkul intitulat ""detalii despre rate"", cel de lângă fotografia mașinii pe care dorești să o închiriezi.

Se va deschide astfel o fereastră mai mică unde îți va fi prezentată politica de combustibil pentru respectivul vehicul la locația aleasă. Apasă aici pentru recomandări suplimentare de pe pagina de FAQ.

Apasă aici pentru a vedea alte ştiri


Închirieri internaţionale de maşini car hire destinations by countryAeroporturi cunoscute popular airports for car rentalGări cunoscute popular railway stations with car hireBacuri cunoscute popular ferry ports with rental carsTransport Hotel hotel and free rental car delivery services
Drepturi de autor @ 2018 Tipoa Car Hire. Toate drepturile rezervate. | Politica de Confidenţialitate | Harte site-ului
tw