Pasul 1
hb
1. Solicită o oferta2. Rezervă3. Confirmă
hw
Tipoa Închirieri Automobile

Choose language    
Croatian Český Dansk Dutch English Eesti suomi Français Deutsch Ελληνικά Magyar Italiano 日本語 Nihongo Latviešu Lietuvių norsk Polski Português Română Русский Español Svenska Swiss Türkçe


Pentru REZIDENŢI SUA
închirieri în Locaţii SUA
Apasă aici
news

Cele mai recente ştiri - Închirieri maşini


Jun 27, 2012
Centauro Rent a Car Valencia Aeroportul

Centauro este o firmă de închirieri auto care operează cu o politică de combustibil de tipul Plin/ Gol la rezervarea unei mașini pentru mai mult de 3 zile.

Câteva informații utile despre locațiile sale: în Aeoportul Valencia (Manises) - Ca majoritatea firmelor de închirieri auto de la Aeroportul Manises, Valencia Centauro nu deține niciun birou la terminalul aeroportului.

Unii furnizori de mașini de închiriat precum Avis, Hertz și Europcar dețin un birou , dar TOȚI oferă transport cu autobuzul până la Poligonul Manises din apropriere, unde parcul de mașini de închiriat este amplasat.

Acest autobuz preia și transportă clienții din/ în zona de Plecări.

Aceste informații sunt specificate pe voucher-ul de confirmare, așa că indiferent Dacă ai ajuns cu avionul sau cu taxiul la aeroport, va trebui să aștepți autobuzul Centauro în afara aeroportului, în zona de Plecări.

Dacă nu ai ajuns cu avionul, atunci poți merge direct la biroul lor pentru a-ți prelua mașina.

La momentul returnării, te vei duce la același birou. [VEZI HARTA DE MAI JOS]

Te rugăm să fii atent la faptul că majoritatea companiilor spaniole de închirieri auto folosesc o politică de combustibil plin la preluare/ gol la returnare.

Apasă aici pentru a citi mai multe informații despre aceasta.

Dacă închiriezi o mașină prin Centauro pentru 3 zile sau mai puțin, o poți returna cu rezervorul plin, iar avansul plătit la preluare pentru combustibil îți va fi returnat.

Îți recomandăm această opțiune, întrucât vei fi taxat cu o sumă premium pentru rezervorul inițial plin.

Așa că este de preferat să returnezi mașina cu cât mai puțin combustibil consumat.

Umplerea rezervorului înainte de a returna masina nu este o problemă deoarece în zona Poligonului Manises sunt destule benzinării.

Spre exemplu, la doar câțiva metri în spatele Centauro se află benzinăriile Repsol și Galp. [VEZI HARTA DE MAI JOS]

Apasă aici pentru a vedea alte ştiri


Închirieri internaţionale de maşini car hire destinations by countryAeroporturi cunoscute popular airports for car rentalGări cunoscute popular railway stations with car hireBacuri cunoscute popular ferry ports with rental carsTransport Hotel hotel and free rental car delivery services
Drepturi de autor @ 2018 Tipoa Car Hire. Toate drepturile rezervate. | Politica de Confidenţialitate | Harte site-ului
tw